Evenementen

Voor elk

Evenement

Organiseer jij een congres, zakelijk evenement, hackaton of bijvoorbeeld een seminar? Dan ben je bij Meet & Eat aan het goede adres! Tijdens jouw evenement schakel je Meet & Eat in, om de innerlijke mens te verwennen. Want een vergadering of congres zonder verse broodjes of koffie kan natuurlijk niet! Zo’n evenement kan plaatsvinden bij ons in Caballero Fabriek, maar we kunnen ook de catering verzorgen op een andere locatie! We denken hierin graag met je mee.

 

Niet alleen op het gebied van congres catering zijn we jouw partner, maar ook vóór en tijdens de gehele bijeenkomst kunnen we je ondersteunen of de zorg volledig uit handen nemen. Het regelen van een congres, lezing of ander evenement kost veel tijd. Ervaring is dan een welkome aanvulling om niet tegen verrassingen aan te lopen. Jools heeft alle talenten in huis, om van jouw evenement een succes te maken. Denk bijvoorbeeld aan de aankleding, technische ondersteuning, ontvangst en uiteraard bedienend personeel. Het start allemaal met jouw wensen en de inhoud van jouw programma. Door samen te werken creëren wij met jou het gewenste resultaat: een evenement om trots op te zijn!

Op zoek naar een feestelijk avondprogramma? Neem eens een kijkje bij Food & Events.


Je krijgt altijd een offerte op maat!

Elk bedrijfsfeestje, borrel of zakelijke lunch is weer anders. Daarom krijg je van ons altijd een offerte die past bij je wensen.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.